Цей нестандартний рецепт морквяного торта урізноманітнює ваше меню і наповнить раціон вітамінами.

У ньому немає термічної обробки продуктів. Особливо він сподобається тим, хто стежить за поєднанням користі, смаку та високої поживної цінності страв. Торт дуже ситний, тому ви можете зважати на це, і використовувати меншу кількість інгредієнтів, якщо вам потрібна маленька порція. 

Вам знадобиться:

Інгредієнти для коржів:

  • 1 чашка волоських горіхів (попередньо замочених на 2-4 години) 
  • 1/2 чашки фініків (без кісточок) 
  • 2 столові ложки води (додайте більше, якщо тісто не злипається) 

 

Начинка:

  • 4 моркви 
  • 2 яблука 
  • 4 чашки вівсяних пластівців 
  • 3 чашки фініків (без кісточок) 
  • 2 чайні ложки кориці 
  • 1/2 чайної ложки меленого мускатного горіха 
  • 1/2 чайної ложки меленого кардамону 
  • шматочок імбиру (2 см) 

 

Інгредієнти для крему:

  • 3 склянки кеш'ю (попередньо замочених на 2-4 години) 
  • 1/2 лимона 
  • 1/2 чашки кокосового молока (можна замінити будь-яким горіховим молоком) 
  • 2 стручки ванілі 
  • 4 фініки (без кісточок) 

Щоб зробити корж, покладіть усі інгредієнти в кухонний комбайн або потужний міксер. Збийте до утворення однорідної маси, потім щільно утрамбуйте у форму для випічки торта (діаметром близько 18-20 см). Поставте в морозилку. 

Для приготування начинки поріжте моркву і яблуко невеликими шматочками. Потім складіть усі інгредієнти в кухонний комбайн і збийте до однорідної маси. Розподіліть 1/2 начинки зверху коржа і знову помістіть у морозилку. 

Для приготування крему витягніть нутрощі стручків ванілі та вичавіть