Цей нестандартний рецепт морквяного торта урізноманітнює ваше меню і наповнить раціон вітамінами.
У ньому немає термічної обробки продуктів. Особливо він сподобається тим, хто стежить за поєднанням користі, смаку та високої поживної цінності страв. Торт дуже ситний, тому ви можете зважати на це, і використовувати меншу кількість інгредієнтів, якщо вам потрібна маленька порція.
Вам знадобиться:
Інгредієнти для коржів:
- 1 чашка волоських горіхів (попередньо замочених на 2-4 години)
- 1/2 чашки фініків (без кісточок)
- 2 столові ложки води (додайте більше, якщо тісто не злипається)
Начинка:
- 4 моркви
- 2 яблука
- 4 чашки вівсяних пластівців
- 3 чашки фініків (без кісточок)
- 2 чайні ложки кориці
- 1/2 чайної ложки меленого мускатного горіха
- 1/2 чайної ложки меленого кардамону
- шматочок імбиру (2 см)
Інгредієнти для крему:
- 3 склянки кеш'ю (попередньо замочених на 2-4 години)
- 1/2 лимона
- 1/2 чашки кокосового молока (можна замінити будь-яким горіховим молоком)
- 2 стручки ванілі
- 4 фініки (без кісточок)
Щоб зробити корж, покладіть усі інгредієнти в кухонний комбайн або потужний міксер. Збийте до утворення однорідної маси, потім щільно утрамбуйте у форму для випічки торта (діаметром близько 18-20 см). Поставте в морозилку.
Для приготування начинки поріжте моркву і яблуко невеликими шматочками. Потім складіть усі інгредієнти в кухонний комбайн і збийте до однорідної маси. Розподіліть 1/2 начинки зверху коржа і знову помістіть у морозилку.
Для приготування крему витягніть нутрощі стручків ванілі та вичавіть