Харідра / Haridra - Куркумін - натуральний антибіотик - Хімала - 60 таб

Харідра / Haridra - Куркумін - натуральний антибіотик - Хімала - 60 таб
Харідра / Haridra - Куркумін - натуральний антибіотик - Хімала - 60 таб
Артикул: HI00040
Виробник: Himalaya Herbals

Замовлення на 1000 грн - 3%
Замовлення на 1500 грн - 5%
Замовлення на 2000 грн - 7%
Замовлення на 4000 грн - 10%

Знижка НЕ розповсюджується на товари з акційними цінами!
В наявності
257.00 грн.
Знайшли дешевше?

Одна капсула містить 250 мг екстракту порошку куркуми лонга (куркумін). Як відомо, куркума це не тільки пряність, це ще й найпотужніший природний антибіотик, проти алергенний засіб і в буквальному сенсі диво ліки.

Куркума це дуже цінна лікарська рослина, яка займає особливу роль в аюрведичній системі медицини.

За допомогою куркуми успішно лікується широкий спектр захворювань.

Куркума має дуже цінну якість – це природний, унікальний антибіотик. Зараз усі аптеки повні хімічними антибіотиками, у яких дуже широкий спектр побічних ефектів на шлунково-кишковий тракт та печінку (хто приймав антибіотики тривалий час, той має відповідний досвід).

На відміну від хімічних препаратів, куркума не завдає шкоди організму. Її дія, навпаки, виключно цілюща. Спробуйте скористатися куркумою!

Куркума незамінна для людей в ослабленому стані, під час або після тяжкої хвороби. Вона чудово очищає кров, сприяє зростанню нових кров'яних клітин, покращує травлення та флору шлунка, нейтралізує шкідливий вплив важкої їжі, знижує потяг до жирного та солодкого, відповідно сприяє відновленню нормальної ваги.

Куркума (опис з погляду Аюрведи):

Частина рослини – корінь.

Смак - терпкий, гіркий, гострий.

Енергетика (природа продукту) - зігріває.

Дія на доші – Капху зменшує, Пітту та Вату підвищує.

Впливає на всі тканини організму.

Впливає на системи організму – імунна, респіраторна, травна, кровообіг.

Дія - вторгнень, стимулюючі, загоювальні, антибактеріальні, що покращують обмін речовин.

Показання до застосування куркуми – погане травлення, анемія кашель, шкірні захворювання, порушення кровообігу, аменорея, фарингіт, діабет, артрит, забиті місця та рани.

Протипоказання застосування куркуми – гостра жовтяниця, гострий гепатит, висока Пітта доша, є обмеження прийому під час вагітності.

Вміст вітамінів та мікроелементів у куркумі – куркумін, кальцій, залізо, фелландрен, цингеберен, борнеол, сабінен.

Хвороби, при яких допомагає куркума, та способи застосування куркуми в Аюрведі:

Куркума використовується як зупиняють кровотечу і рани, що гояться, засіб.

При порізах – промийте рану, посипте порошок куркуми. Кров буде зупинено, а рана швидко загоїться без інфекцій.

При внутрішніх кровотечах рекомендується приймати куркуму внутрішньо. Половина або одна чайна ложка двічі на день. Дозування залежить від фізичних особливостей хворого.

При сильних ранах та глибоких порізах рекомендується прикладати корінь куркуми до пошкодженої ділянки. Загоєння буде легким і, можливо, навіть без шрамів.

При легеневих кровотечах приймати молоко з куркумою.

При анемії приймати куркуму спільно з олією Гхі (топленою олією з коров'ячого молока). Куркуму в Гхі найкраще додати під час процесу топлення.

Куркума незамінна при шкірних захворюваннях.

При екземі, свербежі та фурункулах, гнійничках, наривах та виразках – паста з куркуми застосовується зовнішньо, покращує стан шкіри, знімає хворобливі симптоми.

При забитих місцях, саднах, запаленні суглобів - застосовується зовнішньо суміш куркуми і меду.

При жовчно-кам'яній хворобі слід застосовувати куркуму у вигляді таблеток та капсул.

При онкологічних захворюваннях (Рак) – куркума видаляє токсини та сприяє відновленню тканин, приймається поряд з іншими препаратами. Дозування куркуми в цьому випадку мають бути великими. За даними вчених, часте застосування куркуми в їжу запобігає розвитку раку та зупиняє злоякісні пухлини.

При шлунково-кишкових захворюваннях, хронічній діареї, метеоризмі приймати куркуму порошком змішаним із водою, у пропорції 1 чайна ложка на склянку води. (Або одна капсула, запивати теплою водою.

Ангіни та хвороби горла – полоскати розчином 1 склянки теплої води з додаванням? чайної ложки куркуми, ? чайної ложки чорної солі (якщо ні можна використовувати звичайну сіль). Полоскання прибере слиз, зніме біль та запалення.

При нежиті, синуситах, гаймориті, фронтіті. Промивати ніс чайником неті піт з додаванням у теплу воду 1-ї чайної ложки солі і 1 чайної ложки куркуми на 400 мл води.

При опіках – приготувати пасту з порошку куркуми із соком алое та нанести на пошкоджені ділянки шкіри. При цукровому діабеті рекомендується приймати куркуму з шиладжитом (мумійо), дозування одна капсула або таблетка шиладжиту та половина чайної ложки куркуми (500 мг) двічі на день.

При артеріосклерозі застосовувати сік алоевера з порошком куркуми.

При запаленні ясен і порожнини рота полоскати рот теплою водою з додаванням куркуми, дозування 1 чайна ложка на склянку.

При астмі розведіть половину чайної ложки порошку куркуми половині склянки гарячого молока. Приймається 2-3 десь у день порожній шлунок.

Якщо астма алергічна, додайте куркуму до нагрітого вершкового масла, додайте нерафінований цукор і приймайте під час нападів.

При запаленні очей необхідно розвести 2 чайні ложки порошку на півлітра води, закип'ятити доки вода не випарується наполовину, потім остудіть і закапайте в хворі очі, капати 3 – 4 рази на добу.

При отруєннях - додайте куркуму в їжу, вона добре виводить токсини. При застуді, грипі та кашлі. Половину чайної ложки змішайте із 30 мл підігрітої води. Пити 3-4 рази на добу.

При нежиті вдихати носом дим від куркуми, що горить. При фарингіті змішати 1 чайну ложку меду з 1/2 чайної ложки порошку куркуми. Тримайте у роті 3-4 десь у день кілька хвилин.

Так що куркума це не просто спеція, це ще й перший засіб у домашній аптечці!

Спосіб застосування:

1-2 таблетки двічі на день.

Чи не є ліками. Необхідна консультація спеціаліста.

Термін придатності: 3 роки

Замовлення, прийняті та оплачені до 12:00, відправляються того ж дня. При замовленні від 2000 грн доставка до відділення Новою Поштою безкоштовно!

Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані товари